Политика конфиденциальности

  1. Загальні положення
    1.1. Дана Політика конфіденційності персональних даних (надалі «Політика») у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів інтернет-магазину Evogift (надалі Evogift або компанія) і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – «Дані») Користувачів Evogift.
    1.2. Користувач – суб’єкт, який має доступ до Evogift через Інтернет та використовує сайт даного інтернет-магазину.
    1.3. Обробка Даних – будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Товариством.
    1.4. Адміністрація Evogift (надалі Адміністрація) – уповноважені співробітники компанії Evogift, що мають доступ до управління сайту та Обробки Даних.
    1.5. Товариство – уповноважені компанією суб’єкти, що мають доступ до певних категорій Обробки Даних. Товариство включає в себе: Адміністрацію; компанії-партнери, що виставляють свою продукцію на ресурсах (сайтах) Evogift; треті особи, яким необхідні Дані в цілях прописаних в п.2.3.
    1.6. Сайт Evogift – будь-який сайт із даного списку:
    • https://evogift.com/
    1.7. Під Даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім’я, прізвище; адреса електронної пошти; номер телефону; регіон проживання; IP-адреса; данні про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем; повідомлення (інформація, яка міститься в переписці з членами Товариства); інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація.
    1.8. Користувач, здійснивши реєстрацію на сайті Evogift, вносячи при цьому свої персональні Дані та/або надаючи ці Дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту Evogift та/або використовуючи будь-яку частину сайту та/або, шляхом надання згоди – активував кнопку «зареєструватися» та/або активував (натиснув) кнопку «оформити замовлення» через форму сайту , висловлює свою згоду з положенням даної Політики та надає Evogift, а також третім особам, які надають послуги Evogift, зокрема, але не виключно, здійснюючи обробку платежів, доставку, дозвіл на обробку власних персональних даних.
    1.9. Користувач може надавати Дані самостійно шляхом розміщення таких даних на сайті Evogift або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу компанії, або Дані можуть надаватися із інших джерел, згідно з п.2.3. даної Політики, наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет.
    1.10. Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.
    1.11. Користувач не має право використовувати сайт Evogift, якщо він не погоджується з умовами даної Політики.
    1.12. Дана Політика відноситься тільки до сайтів Evogift, прописаних у п. 1.5 . Evogift не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті Evogift.

  2. Обробка Даних
    2.1. Товариство може збирати такі дані:
    • Основні дані: Ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, сімейний стан, контактні телефони, адреса електронної пошти, нікнейм в телеграмі, адреса сторінки в інших соціальних мережах, інші контактні дані за бажанням Користувача.
    • Дані про обліковий запис: ФІО, логін та пароль, адреса електронної пошти, та інші Дані, необхідні для комунікації та обслуговування Користувача, який в свою чергу може звернутися до Адміністрації, наданими на сайті контактними даними та/або спеціальними формами для зв’язку.
    • Дані про пристрої що використовуються Користувачем, інформація про мобільні дані: IP-адреса, дата та час користування сайтом Evogift, дані про програмне забезпечення та інтернет-браузер, що використовує Користувач, дані про операційну систему пристрою, реферер (дані про сторінку з якої перейшов Користувач).
    • Дані, отримані в результаті проведення різних опитувань Товариством або проведення Товариством маркетингової діяльності.
    • Дані, які розмістив Користувач: відгуки, коментарі, оцінки товарів, звернення в службу підтримки, скарги, претензії, інші звернення.
    • Дані, необхідні для доставлення товарів: адреса доставки, в тому числі, але не виключно, поштового відділення та дані про нього, місто проживання, номер телефону, ФІО, дата народження
    • Дані, необхідні для здійснення оплати: номер банківської карти, дані про здійснення оплати.
    2.2. Товариство також може використовувати наступні технології Обробки Даних:
    • файли Cookies (кукі- невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп’ютер Користувача при переході на веб-сторінку та/або при перегляді рекламного модуля на веб-сторінці і зберігаються на комп’ютері Користувача та/або в його мобільному пристрої);
    • пікселі (pixels – цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), які дозволяють відслідкувати частоту використання Користувачем веб-сторінки з метою визначення браузера Користувача і надання сервісу, наприклад зберігання Даних в корзині між відвідуваннями; а також з метою усунення помилок роботи сайту, ініційованих Користувачем при цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору Даних.
    2.3. Використання та цілі Обробки Даних:
    2.3.1. Дані використовуються для:
    • Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Evogift, для оформлення заказу та/або заключення Договору купівлі-продажу товару.
    • Надання Користувачу персоналізовані частини сайту.
    • Встановлення з Користувачем зворотнього зв’язку, в тому числі, але не виключно, відправлення повідомлень, запитів, які пов’язані з використанням сайту Evogift, надання послуг, обробки запитів і заяв від Користувача.
    • Визначення місця знаходження Користувача для встановлення безпеки та запобігання шахрайства.
    • Підтвердження дійсності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
    • Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дає згоду на створення облікового запису.
    • Повідомлення Користувача про стан Замовлення.
    • Обробки та отримання платежів.
    • Надання Користувачу клієнтської та технічної підтримки при виникненні проблем з використанням сайту Evogift.
    • Надання користувачу оновленої продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, надсилання новин та інших даних від Товариства. Відправки комерційних пропозицій.
    • Здійснення рекламної діяльності.
    • Надання доступу Користувачу до сайтів та сервісів партнерів.
    • Забезпечення реалізації податкових відносин.
    • Проведення розрахункових операцій та введення бухгалтерського та управлінського обліку
    • Формування рейтингів та аналізу активності Користувачів.
    • Управління трафіком на сайті Evogift.
    • Доставки продукції до користувача.
    • Формування персоналізованої продукції Користувача.
    • Консультування користувача про товар або роботу сервісів Товариства.
    2.3.2. Товариство не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях.
    2.3.3. Обробка Даних Користувача здійснюється без обмеженого терміну, в рамках законодавства України.

  3. Умови надання доступу до Даних
    3.1. Розкриття Даних 3 особам, згідно п.2.3, відбувається при замовлені Користувачем товарів/послуг на сайті Evogift, що відбувається тільки зі згодою Користувача даної Політики, і тільки в об’ємі необхідному для ідентифікації Користувача та його замовлення.
    3.2. При демонстрації та публікації ефективності роботи компанії, можуть бути розкриті статистики роботи сайтів Evogift або партнерських компаній, не розкриваючи при цьому персональні дані Користувача, які є комерційною таємницею.
    3.3. Адміністрація має право Обробки Даних в цілях прописаних у п.2.3. . Якщо Користувач не надає згоду Обробки Даних він не має права користуватися сайтом та іншими ресурсами Evogift.
    3.4. Дана Політика не розповсюджується на стороні сервіси не прописані в п.1.6, навіть якщо посилання на них доступно на сайті Evogift.
    3.5. Дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
    3.6. Компанії-партнери мають обмежений доступ до Даних Користувача, в рамках необхідності Даних для здійснення відповідних цілей прописаних в п.2.3.

  4. Захист Даних
    4.1. Користувач може видалити або змінити Дані за допомогою функціональних можливостей сайту Evogift використовуючи свій обліковий запис, та/або надіславши листа Адміністрації, та/або подзвонивши Адміністрації з даним запитом. Після цього, Дані будуть відредаговані, а Користувач не буде мати доступ до певних частин сайту Evogift.
    4.2. Право на Обробку Даних мають тільки члени Товариства та уповноважені державні органи. Дані передуються тільки в тому обсязі, який необхідний певному суб’єкту: Адміністрація має доступ до повної Обробки Даних, Компанії-партнери – до даних, потрібних для здійснення продажу їхньої продукції та проведення аналітики використання певних частин сайту, треті особи – до Даних, необхідних для здійснення їхнього функціоналу. Товариство має право Обробляти Дані тільки згідно п.2.3.

  5. Додаткові умови
    5.1. Адміністрація залишає за собою право змінювати дану Політику. В такому випадку, оновлена Політика буде розташована за адресою: https://evogift.com/privacy-policy/. Якщо Користувач не згодний зі змінами він зобов’язується негайно припинити будь-яку взаємодію з сайтом Evogift.
    5.2. Компанія не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.
    5.3. У випадку, якщо які-небудь положення цієї Політики, включаючи будь-які пропозиції, пункт або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення даної Політики, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.
Пролистать наверх